Proizvodi

Šta dobijamo kada spojimo najfiniji krem grčkog jogurta koji budi tvoja čula sa hrskavim integralnim žitaricama i sočnim crvenim voćem? Onaj `feel good` osećaj posle obroka koji daje elan i motiviše da se pokreneš.


Jogurt na grčki način


Obrok kojim budimo i negujemo svoj organizam ne mora biti komplikovan i vremenski utrošan-postoji i u čaši. Sporo tostirane integralne žitarice obogaćene vlaknima, u kremu grčkog jogurta sa dodatkom ukusnog crvenog voća čine harmoničan i izbalansiran obrok za svakog ko se brine o sebi i svojim voljenima. JoToGo obrok/ užina pruža osećaj adekvatne sitosti koji je lak za konzumiranje u pokretu.

JoToGo

Klasično zadovoljstvo za nesvakidašnju energijuGrčki jogurt sa Whey proteinom


Jedinstven pre/post trening obrok obogaćen Whey proteinom u čoko i voćnoj opciji pruža optimalnu hranu za regenerisanje tkiva i pravilan razvoj mišića. JoToGo Protein predstavlja gorivo za obnavljanje snage u čaši, spreman za uživanje u svakom trenutku. U kombinaciji sa aktivnim probiotskim svojstvima grčkog jogurta već visokog proteinskog sadržaja, Whey protein sadrži sve potrebne amino kiseline koje u celosti čine kompletan obrok ili užinu za aktivne vežbače. Osim što nutritivno ispunjava sve potrebe dnevnog unosa složenih ugljenih hidrata, belančevina, amino kiselina i probiotske kulture, ovaj obrok bez šećera zadovoljava čak i sladokusce u potrazi za zdravom opcijom užine ili deserta bez prekidanja dijete.


Pročitajte više

JoToGo Protein

Čoko i voćni hedonizam koji gradi snagu


JoToGo+

Jesti kvalitetno ne znači jesti manje - uživaj u prirodnim sastojcima